Syksyn viettoa ja joulukirjauutuuksia

Lokakuukin rientää jo puoliväliä kohti kauheaa kyytiä. Ihanat pakkasaamut ja kuulaat syyssäät ovat hellineet ulkoilijoita tällä viikolla itäisessä tuulessa. Kylmä, syksyinen viima kuitenkin jäädyttää posket ja nenät, joten onpa ihana iltaisin kääriytyä viltin sisään ja fiilistellä hämäriä iltoja. Vuosi vuodelta lämpenen syksylle ja talven tulolle enemmän. Tänä vuonna olen ensimmäistä kertaa elämässäni tuntenut rakkautta tätä ennen niin kamalalta tuntunutta vuoden aikaa kohtaan. Rakkaus alkoi varmaan kuopusta odottaessa kolme vuotta sitten, oli kerrankin aikaa pysähtyä ja tunnustella syksyä kaikessa rauhassa <3 <3



Pari viime viikonloppua on mennyt mökkeilyn merkeissä kahdella eri mökillä... Ensimmäinen lasten kanssa mökkeillen ja viikko sitten vietettiin Oktoberfest-juhlaa ystävien kesken! Tästä voisin tehdä oman postauksen myöhemmin, sen verran tunnelmalliset syksyjuhlat olivat :)




Ensimmäiset ikiomat suolasienetkin tuli ryöpättyä matkaan mökkireissulta... Nämä odottaa joulupöytään pääsemistä!



Hämärät illat on menneet neulepuikkoja kilkutellen, pukin pakettiin pitäisi vielä useammat sukat saada valmiiksi loka- ja marraskuun aikana. Joulukuulle en halua lahjaneulomisia jättää, silloin keskitytään joulukalenterisukkien tekoon Niina Laitisen tapaan ja iltaisin on myös paljon muutakin puuhaa :) Muutama uutuus joulukirja on saapunut kirjaston valikoimiin ja olen saanut ne jo lainaan. Kirjat olen varannut jo aikoja sitten, muutenhan niitä olisi turha ensimmäisenä kuvitella pääsevänsä lukemaan. Mukavia tuttavuuksia kaiken kaikkiaan :)

Näihin kirjoihin olen päässyt jo tutustumaan...



Kommentit

Suositut tekstit